Ordningskonsulterna.se

Ikea- Hitta del 1Boktips

Posted by Camilla Hedlund 2015-04-28 17:02

Blog imageIkea har lanserat en "inspirationsbok" som handlar om hur du får ordning och reda på kläder och skor, din garderob med andra ord. Här hittar du många inspirerande hemma hos bilder från helt vanliga familjer, och tips på bra och smart förvaring .

Del 2 kommer att handla om kök och dess förvaring och utkommer först i april nästa år.

Blog imageMånga inspirerande, vackra och smarta förvaringstips.

Blog image

Vem blir inte glad över ordning och reda...!?smiley

Blog imageÖverskådligt och lätt att hitta med ett smart förvarningssystem.

Vi flyttar in...Om oss

Posted by Katarina Hinnerson 2015-04-24 13:10

Blog image
Vi har nu flyttat vår Blogg till denna sidan. Har du just hittat hit och är nyfiken på våra äldre inlägg, titta då gärna in på vår förra blogg och låt dig inspireras av ordning och förvaring.

Dags för vårgarderobenGarderob

Posted by Katarina Hinnerson 2015-04-24 12:11

Nu är det äntligen vår och det är dags att skifta kläder i garderoben. Passa på att göra en utrensning av de kläder som du inte använt under vintern och se också över de vår och sommarkläder du inte rört från förra året. Skänk till Secondhand eller textilåtervinning.

Sofie som är praktikant hos oss på Ordningskonsulterna.se, hon älskar förvaring. Nu inför vårsäsongen passade hon på att röja ur sin garderob och organisera om. Vi delar gärna med oss av hennes tips.
Blog imageInsidan av dörren utnyttjades, genom att använda sig av IKEA´s GRUNDTAL, dörrhängare där hon sedan krokade fast multihållaren KOMPLEMENT. Det ställdes in en byrå att förvara mössor, vantar och tjockare sockar i samt en mindre sektion uppe på byrån för smycken och pärlor.

Handskarna, som väl inte skall behöva användas på ett tag, hängdes i galge avsett för skärp. Hon tröttnade på alla skor som låg på golvet som gjorde det svåråtkomligt att dammsuga och göra rent. Byxgalgar BUMERANG användes för att hänga upp stövlar och sladdclips blev en enkel lösning som upphängningsanordning.

Vi önskar Dig lycka till med garderoben och tveka aldrig att höra av dig till oss om du undrar något eller vill ha lite hjälp att komma igång!

BoktipsBoktips

Posted by Katarina Hinnerson 2015-03-28 11:24

Blog image
Vi på Ordningskonsulterna har läst och vill tipsa om denna bok av Lucy Dillon:

Hundra omistliga ting
Gina Bellamy börjar om på nytt efter ett år som hon allra helst skulle vilja glömma. Efter att ha gått igenom en sjukdomsperiod och därefter skilsmässa ska hon nu flytta från det vackra viktorianska huset till en betydligt mindre lägenhet. Alla saker som hon vårdat ömt så länge verkar inte längre passa den hon är. För att hitta sig själv igen bestämmer hon sig för att slänga det mesta hon äger. Endast hundra saker får hon spara, hundra personliga saker ska bli den nystart hon längtar efter. Att rensa bland ägodelarna väcker minnen till liv som får Gina att omvärdera sådant som hon tidigare har trott på och tagit för givet. Och att börja om blir svårare än hon har tänkt sig.

Länk till bokfynd.nu